26 oktober 2011

Unicorns Crochet Along

Jag har aldrig varit en my little pony-tjej, men hem från en spännande resa till spelmässan i Essen följde ändå den lilla enhörningen Ritmo med hem.


Dessa söta enhörningar kommer i sk blindboxar, så vilken du får blir en överraskning.


Jag är nyförälskad i enhörningar och jag är ju bara tvungen till att virka en! Och tänk så glad jag blev när jag läste att Dawntoussaint, en av mina favorit amigurumiartister, har en virkalong med hennes underbara enhörning Hermione! Det här blir minst två julklappar =). Virkmallen hittar du här.

Don't miss the chance to crochet along this wonderful unicorn from Dawntoussaint

Asi de mayor me he enamorado de los unicornios. y eso que nunca me ha llamado la atencion ni el mas lindo de los ponies. y todo por el pequeno Ritmo que se vino conmigo a casa de Essen. Y lo primero que hago es encontrar este maravilloso unicornio. Mi proximo proyecto!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar